Senarai Pengedar

Untuk memudahkan pelawat dan pengguna mendapatkan info pengedar di setiap negeri mengikut kawasan yang berdekatan, saya sediakan page khas ini. :)

Untuk makluman, senarai pengedar ini bukan senarai pengedar rasmi dari Syarikat De Men C Marketing dan juga dari lain-lain Stokis atau Eksekutif Pemasaran yang lain.  Ianya adalah senarai pengedar yang bersama saya (Mohd Hafizul Network) untuk mempromosikan dan menjual produk Mindatif Plus ini ke seluruh Malaysia.

STOKIS DAERAH KUANTAN: (Kampung Padang)

En Halim Mohamad dan Pn Zaiton Abd Jalil

Alamat: No 50-A Lorong Mahmud 2,Kampung Padang, Kuantan, Pahang.

Tel: (013-9060415 / 09-5513879)

***

Pengedar MindatifPLUS @ WakSeman

Zon Pantai Timur:

Pahang

1. Cik Mazlia bt Halim (019-9273463) Area bandar Kuatan, Pahang

2. En Abd Malek Awang Kechik(017-9064331) Paloh Inai, Pekan, Pahang.

3. Puan Saripah Zakaria (019-9184248)
Kuala Lipis, Pahang.

4. Puan Nor Ilyana Muda (013-2750626)
PAKR Kuala Tembeling, Jerantut, Pahang. PENGEDAR TERBARU!!

Terengganu

1. En Mohd Zulkifli Ismail (013-9261110)
Kg Penunjuk, Kijal Kemaman,Terengganu.

Kelantan

1. En Mohd Ghalil B Abdul Rahman (014-8426137)
Manik Urai- Kuala Krai,Kelantan. PENGEDAR TERBARU!!

Zon Utara:

Kedah

1. Puan Noor Aziah Hashim (013-4304817)
Taman Ria Mesra, Batu 5, Gurun Kedah.

2. Abdul Rozak Yaakob (013-4444790)
Kulim Hi-Tech, Kulim Kedah.

Pulau Pinang

1. En Mohd Ibrahim Ahmad (0194723638) Alamat: Penaga Seberang Perai, Pulau Pinang.

Perak

1. En. Anuar Abdul Rashid (012-2909587)
Kampong Gajah, Perak.

2. Encik Hamdan B Hj Abdul (012-5257887)
Seri Manjung, Lumut & Setiawan,
Perak.

3.Puan Rahayu Adnan (017-5581351)
Kg Jana Baru, Kamunting Perak

4.Hazirah Mohd Yusoff (013-4316070)
Lot 6850, Kampung Petalin Baru, Bidor,Perak.

5.Nor Rehan Aziz (013-5153025)
No 118, Rumah Awam Bt 4, Kemunting Perak.

6. Noorasmah Zainal Abidin (019-5577071)  ** PENGEDAR BARU**

No 14, Taman Sri Chandan, Bukit Chandan, Kuala Kangsar Perak.

Zon Pantai Barat:

Selangor Dan Kuala Lumpur

1. Puan Maznah Mahad (0166776967)
Kuala Lumpur

2. En Azhan B. Jaafar (0133074002)
Tanjong Karang, Selangor

3. En Mohd Yunus B Selamat (013-2117043)Kajang/ Gombak, Selangor.

4. En Abd Azis Hashim (013-3904138)
Batu Cave dan sekitarnya, Kuala Lumpur.

5. Puan Nurita Jumri (013-3932271)
Seksyen U12, Shah Alam, Selangor.

6. Encik Anuar Ahmad (019-4169710 / 019-5599710)
Taman Seri, Telok Datok (Banting/ Kuala Langat).


Zon Selatan:

Johor

1. Puan Ila (0177736174)
Taman Sri Pulai dan UTM Skudai, Johor atau boleh dapatkan di kedai Q-FINN SHOPPE (Tmn Sri Pulai Perdana) 10am-10pm.

2. Puan Haslinda Ahmad (019-7833415)
Taman Pontian Utama, Pontian, Johor.

Negeri Sembilan

1. Puan Nor Azian Abdul Ghani (019-9731701)
Jempul, Bahau, Negeri Sembilan.

Zon Malaysia Timur

Sarawak

1. En Wan Fauzi (0168647664)
Petra Jaya, Kuching, Sarawak

2. Encik Sakawi @ Sarkawi B Hj Talip (014-8936944)
Bintulu, Sarawak.

Sabah

1. Puan Faridah Hj Jamil (012-8104338) ** No Baru Beliau
Taman Bahagia, Jln Airport Sandakan, Sabah

2. Puan Salwa A Yusop (0168294052)
Papar, Sabah

3. Puan Nor Azian Abdul Ghani (019-9731701)
Felda Sahabat, Lahad Datu, Sabah. 

4.En Mansur Bahari, (014-6748328)
Beaufort, Sabah

5. Puan Neslin Jepson (019-5817004)
Keningau,
Sabah

6. Puan Siti Haja Mohammad (013-5450363)
Taman Bukit Permata, Kinabatangan, Sabah.

7. En Mohd Sabarjoo Abd Rahman (013-8812747) dan Cikgu Rahmah (014-8388469)
Telupid, Sabah.

8. Puan Julia Abd Hakim (08-9675658/ 019-8824387)
Tadika Islam Pintar, Taman Rajawali, Sandakan Sabah.

9. PIRIN BINTI BERANGIN (019-8227347)
Kota Kinabalu, Sabah. PENGEDAR TERBARU!!

10. Puan Aima (013-8608476)
Inanam, Kota Kinabalu, SabahPENGEDAR TERBARU!!


Note: Sekiranya pengguna mendapati ada kes pengedar menjual produk ini lebih mahal daripada harga yang terdapat pada botol, sila maklumkan segera kepada saya.

***

Berminat untuk menjadi pengedar di kawasan anda??

Tetapi sebelum itu: Suka saya maklumkan bahawa perniagaan ini bukanlah perniagaan berbentuk MLM, affiliate, sistem dua kaki atau sebagainya yang perlu mencari downline atau orang bawahan. Tidak sama sekali!! Perniagaan ini tiada yuran keahlian atau seumpamanya..

Perniagaan ini adalah perniagaan konvensional biasa..Bakal pengedar perlu keluarkan modal untuk membuat belian minimum dan menjual pada harga runcit seperti tertera pada botol..:)

Berminat?? Mohon terus hubungi atau sms saya, Mohd Hafizul Halim(0137019350). SMS saya maklumkan berminat dan sertakan sekali alamat email tuan/puan. Saya akan send syarat2 bagaimana untuk menjadi pengedar.

atau email kepada saya

hafizul0922@gmail.com

Saya tidak mahu maklumkan detail untuk menjadi pengedar disini kerana saya mencari yang benar2 berminat untuk menjadi pengedar. Itu sahaja..=)

Sama2..Terima kasih akak Hila menyampaikan kebaikan produk MP ini pada kawan2 lain..=)

55 responses to this post.

  1. 0128422141 di area Tawau Sabah kt mana nk dapatkan susu BIOLAC ni?

    Reply

  2. Posted by wan aida on March 31, 2014 at 9:53 AM

    salam….saya berminat nak jadi pengedar, apakah syarat2nya.

    Reply

  3. Posted by adham on February 18, 2014 at 1:27 AM

    saya berminat untuk menjadi pengedar apakah syarat syaratnya

    Reply

  4. Posted by amaniya on February 10, 2014 at 11:03 PM

    Tlg email detail mnjsdi pngedar.. aloevera89@gmail.com

    Reply

  5. Posted by rozihan bt abd rahman on January 15, 2014 at 10:36 PM

    saya brminat utk Mnjd pgedar. Email kan syarat 2 utk mjd pgedar.

    Reply

  6. Posted by suhailah a rahman on January 9, 2014 at 11:13 AM

    Hi

    How to become supplier?

    What is term and condition.
    Suhailah

    Reply

  7. assalamualaikom, saya amat berminat untuk menjadi pengedar, boleh tak saya tahu bagaimanakah cara untuk menjadi pengedar dan berapa bayaran untuk menjadi pengedar……

    Reply

  8. Posted by Roslin on August 10, 2013 at 10:04 AM

    Detail utk pengedar?

    Reply

  9. Posted by nasrul on July 24, 2013 at 1:00 PM

    tlg email cara nk jadi pengedar- kubor@rocketmail.com

    Reply

  10. Posted by shikin on July 4, 2013 at 8:06 PM

    Salam….
    Saya amat berminat untuk menggunakan produk ini untuk anak-anak saya. Saya juga berminat untuk mejadi pengedar. Mohon kerjasama pihak tuan untuk membekalkan syarat2nya untuk memjadi pengedar.
    Untuk pengetahuan, saya tinggal di kota bhru kelantan alamat email saya, ekin_up@yahoo.ca.

    Reply

  11. Posted by ummi kalsom on May 14, 2013 at 4:25 PM

    plz send detailed, tq :)

    Reply

  12. Posted by Pauline Then on March 25, 2013 at 12:40 AM

    saya berminat nak jadi pengedar, sila emailkan details dan1 pertanyaan nak di tanya, mengapa hanya terlihat pengguna dan stokisnya kaum melayu aje? kaum lain tidak berminat ke produt ini?

    Reply

  13. Posted by suriyati on March 21, 2013 at 12:23 PM

    Stokis kat melaka tak de ke?

    Reply

  14. Posted by zulaiha on March 6, 2013 at 3:31 PM

    As salam..saya nak tahu syarat lebih lanjut untuk menjadi pengedar ,tolong emailkan ke wzue101@gmail.com

    Reply

  15. Posted by Wan Junaidy on November 22, 2012 at 4:34 AM

    Salam….
    Saya amat berminat untuk menggunakan produk ini untuk anak-anak saya. Saya juga berminat untuk mejadi pengedar. Mohon kerjasama pihak tuan untuk membekalkan syarat2nya untuk memjadi pengedar.
    Untuk pengetahuan, saya tinggal di Kulim, Kedah.

    Reply

  16. Posted by naana imran on August 14, 2012 at 8:19 AM

    salam..mohon emailkan maklumat lanjut tentang produk USANA ke alamat naana_imran@yahoo.com.my

    Reply

  17. Posted by naana imran on August 14, 2012 at 8:17 AM

    salam….saya berminat untuk mengetahui secara lebih lanjut berkenaan produk USANA. Jika diizinkan saya juga ingin menjadi salah seorang pengguna dan pengedar produk ini. mohon emailkan maklumat lanjut..tq

    Reply

  18. Posted by zai on May 16, 2012 at 10:15 PM

    Assalamualaikum….sy berminat menjadi pengedar prodak nie sbb syn ank pengguna prodak nie…leh send syarat2nye ke email sy… mama_faris09@yahoo.com…time ksh

    Reply

  19. Posted by Rohana on April 5, 2012 at 3:52 PM

    Assalamuaalikum,
    Nak tahu cara nak jadi pengedar produk. Tq

    Reply

  20. Posted by sharifah zarina on March 25, 2012 at 11:30 AM

    bagaimana untuk menjadi pengedar

    Reply

  21. Posted by marlida on March 18, 2012 at 10:26 PM

    berminat nak beli product nih.. masih ada ke? kalau nak jadi pengedar pula mcm mane?

    Reply

  22. Posted by cikgu zaiful on March 14, 2012 at 2:48 AM

    assalamualaikum,
    saya berminat jadi pengedar
    emel saya teknikpintar@gmail.com
    tk

    Reply

  23. Posted by akak perlis on February 21, 2012 at 8:58 AM

    akak nk tahu lanjut pasal syarat jadi pengedar….tolong email ke fazaleina@yahoo.com.tq

    Reply

  24. Posted by izza on December 11, 2011 at 11:31 PM

    saya rasa saya amat berminat dgn produ ini.anak saya dah berumur 4 tahun tapi percakapannya masih tidak seperti kwn2 sebaya dgn nya.kadang2 susah bagi org nk fahami percakapannya.dia juga cepat marah.dan meragam.bagaimana saya nk dptkan produk ini.saya tggl d pulau pinang.

    Reply

  25. Posted by Ayuzanna on September 17, 2011 at 3:19 PM

    Assalammualaikum…

    Akak tinggal dikawasan Bt.Berendam/Durian Tunggal Melaka.
    Akak sekeluarga berminat mencuba dan mengamalkan produk mindatif ini (insyaallah)
    Dan disini, akak juga berminat untuk menjadi pengedar. Boleh nyatakan syarat2nya berserta bayarannya sekali. Terima Kasih

    Reply

  26. Posted by Rohana Darhaman on July 20, 2011 at 4:03 PM

    Assalamualaikum,
    Kakak mempunyai anak yg. tak boleh ingat apa yg. guru ajar disekolah tadika. Apa yg merisaukan ialah dia akan masuk drjh 1 tahun depan. Jadi bolehkah produk ini meransang IQ serta EQ anak saya yg akan masuk drjh.1 supaya tidak tercicir di sekolah nanti.

    Reply

  27. Posted by marzita on May 13, 2011 at 10:49 PM

    adakah mindatif plus yang dimakan oleh ibu memberi kesan negatif bagi bayi yang sedang menyusu

    Reply

    • @marzita: Mindatif plus yang diambil oleh ibu insyaAllah tidak akan memberi sebarang kesan negative kepada bayi yang menyusu. Mengamalkan mindatif plus tidak akan memberi kesan negative.

      Reply

  28. Posted by raihan on April 2, 2011 at 3:29 PM

    mcm best je produk ni,nk tnye, produk ni sesuai ke untuk menghilangkan letih lesu bdan??????????/

    Reply

  29. Posted by intan on February 18, 2011 at 12:12 PM

    salam. akak nak tanya kalau kita lupa makan satu hari bolehkah kita gandakan jumlahnya untuk hari esok.. dan bolehkah kita buat sekali makan sehari dalam jumlah yang sepatutnya untuk 2x makan sehari.. adakah kesannya tetap sama.

    Reply

    • @kak Intan: Maaf lambat respond komen akak. Boleh makan seberapa banyak sehari.. Tiada masalah.. Cuma minimum seperti yang dinyatakan. Boleh juga ambil sekali sehari (kuantiti untuk pagi dan malam) sekaligus. Cuma yang penting konsisten dan berterusan untuk kesan maksimum. Jika makan selang seli atau makan kadang-kadang, maka perubahan sukar dilihat dalam tempoh yang cepat. Namun semua dengan izin Allah..

      Reply

  30. Posted by iwafiey on February 8, 2011 at 12:23 PM

    slm..maaf saya nk bertanya tntg cara mkn produk ni, jika dimkn tanpa letak kt bwh lidah boleh ke…kemam di ats lidah…sbb kdg2 bdk2 xsuka bl disuruh ltk bwh lidah, saya prnh mncuba produk sebegini tp ank saya mkn seperti makan gula2 je..tnpa diletak bwh lidah…satu lg kalu dimkn waktu t’hari dah sblum tido blh ke…seleps mkn bole mnm minumn lain seperti milo…

    Reply

    • @iwafiey: Salam.. Cara makan terbaik untuk kesan maksimum adalah dikemam atau diletak bawah lidah kerana saraf bawah lidah akan terus serap khasiat produk sebab itu disaran dikemam bawah lidah. Namun tiada masalah kemam seperti gula-gula asalkan TIDAK DITELAN. Produk homeopati makan lebih tiada masalah akak. Minum milo boleh, cuma cafien dan teh perlu elak setengah jam sebelum dan selepas. TQ..

      Reply

  31. Posted by masliha on January 6, 2011 at 11:56 PM

    salam. saya nak tanya anak saya seorang kanak2 yang lewat perkembangan,hyperaktif,masalah pertuturan dan xde eye contact .anak saya berumur 3tahun lebih.boleh kah saya beri anak saya makan produk ni?

    Reply

    • Salam kak Masliha.

      Untuk kanak-kanak berusia 3 tahun digalakkan makan,. Tiada masalah kerana produk ini sesuai untuk peringkat usia seawal 2 tahun sehingga orang tua. InsyaAllah akak boleh tawakkal mencuba produk ini. Botol kecil memadai untuk anak akak 3 tahun kerana pengambilannya hanya 1 biji sehari dan 1 botol kecil (RM15) boleh tahan sehingga 100hari untuk anak akak ini. InsyaAllah dalam tempoh 100 hari ini akak boleh lihat sebarang perubahan terhadap anak akak untuk memastikan sama ada produk ini serasi atau tidak.

      Reply

    • Posted by Pn. Ila on April 9, 2011 at 9:13 AM

      Salam K.Masliha, just nak share pengalaman. Customer saya ada mkn mindatif utk anak dia yg berusia darjah 1. Tapi anak itu kurang cerdas & masuk dalam kelas pemulihan.. Alhamdulillah, setelah mengamalkan mindatif hampir setahun, ia amat berkesan. tahun ni anak customer saya telah naik darjah 2 tapi dalam aliran kelas biasa, dan TIDAK lagi berada dlm kelas pemulihan. Dia smakin lancar berkomunikasi, semakin cerdas dan lebih mudah pick up apa yg di ajar…

      Reply

  32. Posted by belanga besar on September 18, 2010 at 12:57 PM

    saya mengalami masalah gagap keturunan.. ayah, datuk sume gagap. kini anak sedara juga gagap. bolehkah product ini mengubati penyakit kami ini?

    Reply

    • Assalamualaikum wbt.

      Terima kasih melawat blog saya. Maaf baru reply komen awak. Hari nie baru sempat online. Untuk pengetahuan awak, produk ini khas untuk membantu dari segi perkembangan minda dan fikiran. Namun ada beberapa pengguna kami yang menghadapi masalah gagap atau pelat alhamdulillah dengan izin Allah baik. Testimoni seperti ini saya anggap anugerah Allah kepada pengguna produk kami berkat doa dan zikir yang digarab sekali semasa penyadiaan produk ini kerana memang produk ini dirumus bukan untuk masalah gagap.

      Maka saya tidak berani jamin untuk masalah gagap ini. Namun sekiranya awak ingin mencuba dan bertawakkal dengan produk ini saya alu-alukan. Mudah-mudahan berkat doa yang ada dalam produk ini dapat membantu keluarga awak disamping meningkatkan prestasi pelajaran.

      Terima kasih.

      Reply

  33. Posted by Normala Bt. Sudin on July 16, 2010 at 7:38 AM

    Banyak yg akak dengar yang mindatif ini baik untuk budak-budak yg sedang belajar, betul ke apa yg dikatakan, kalau betul akak ingin mencubanya manalah tau kut anak akak boleh menjadi apa yg kita inginkan.

    Reply

    • InsyaAllah berkesan apabila diamalkan atau dimakan setiap hari tanpa miss..
      Apa2 produk suppliment pun perlu diamalkan setiap hari untuk kesan terbaik..
      Begitu juga mindatif plus.. :)

      Reply

  34. Posted by Herlin on June 30, 2010 at 1:52 PM

    Assalamualaikum…..saya dah beli sebotol kecil dan saya ingin bagi makan pada anak saya. Tapi anak saya baru berusia setahun, bolehkah?

    Reply

  35. Posted by Herlin on June 30, 2010 at 1:50 PM

    Assalamualaikum…..saya nak tanya, kalau kanak2 yang b’umur 1 tahun boleh tak bagi pil ini?

    Reply

  36. Posted by siena on May 29, 2010 at 6:10 AM

    Assalamualaikum….
    pertama kali bila sy bca iklan encik, sy btul2 tertarik dan rsa ingin mencuba produk ini…..
    tp ada kah produk nee hnya khas kpd…plajar yg berusia 17 (spm) thun ke bwh…?
    coz sy ‘skarang nee kini berusia 20 thun dn masi mnuntut d institusi pgajian..
    dan m’punyai msalah dlm m’hafal ….

    Reply

    • Waalaikummussalam.. maaf krana lmbt blas.. trima ksih krana brminat dgn produk ni,. untuk prtnyaan saudra/i tdi.. sbnarnya produk ni boleh untuk smua prngkat umur.. produk ni sdkit sbnyak mmbantu kita dlam apa jua keadaan.. produk ni bnyak klebihannya.. untuk saudra/i yg mngalami mslah kurang ingat dlam pljaran boleh diatasi.. saudra/i cuba la ambil produk ni.. kbnyakan planggan sy yg cuba smuanya brpuas hti.. tpi untuk mndptkn ksan dgn lbih cpat,saudra/i kena mkan produk ni dgn ikhlas tnpa pksaan dan msti mngambil dgn cara konsisten.. trbaik wktu mkan tu bca slwat dan klau boleh bca surah alam nasyrah sbnyak 3 kli..

      Reply

      • Posted by zahari on May 29, 2010 at 10:42 PM

        Assalamualaikum….
        Bolehkah produk ini diambil 3 kali sehari (setiap 8 jam).
        Adakah ia boleh menberikan hasil yang lebih baik dan lebih cepat atau sebaliknya.

        Reply

        • walaikummussalam.. Maaf kerana lambat blas.. trima ksih untuk prtanyaan cik/encik itu.. kalau nak ambil 3 kli shari tu boleh.. tak ada apa.. tapi kbnyakan planggan sy,sy biasa suruh mreka ambil 2 kli shari sahaja.. ambil waktu sbelum tdur dan slepas bangun pagi.. kesan smpingan untuk produk ni brgantung kpada si pemakan.. kalau pmakan tu mkan dengan cara konsisten dan dia ikhlas makan kerana prcaya dengan produk ni,cepat la nmpak kesannya.. kerana ada ssetengah planggan yg sy tnya,ada yg boleh nmpak ksannya hnya dlam masa sminggu.. itu la.. smuanya brgantung kpada kita.. dan kita hnya brusaha untuk dpatkan kesan yg trbaik..slebihnya kita brserah kpada ALLAH S.W.T..

          Reply

  37. Posted by fatimah abdullah on May 12, 2010 at 12:20 AM

    akak mmg berminat nak try produk ni utk ank yg sulung….dier kurang penumpuan pada pelajaran dan mudah marah…… n kalau berkesan akak cuba utk kongsi pada kwn2 kebaikkan produk ini….. dan insyaallah akak berminat utk jadi pengedar di perai dan seberang jaya…….. boleh e-mail akak syarat2 tuk jd pengedar tak…?kalau boleh as soon as posible yer….
    terima kasih…….

    Reply

    • Posted by fyzul on May 12, 2010 at 12:28 AM

      terima kasih akk atas komen pertanyaan ini. InsyaAllah setelah mencuba produk ini, akan ada perubahan positif terhadapa anak akk. Cuma cepat atau lambat sedikit sahaja.. Yang cepat tu alhamdulillah, tapi jika lewat kita anggap ujian Allah SWT untuk kita, bersabar dan terus bertawakkal mengamalkan produk ini sekurang-kurangnya 3 bulan..Saya dah emailkan syarat2 pengedar untuk akk sebentar tadi..

      Reply

  38. Posted by Aisah Mat Yunus on April 22, 2010 at 1:15 PM

    Bagaimana nak jadi pengedar?

    Reply

  39. Assalamualaikum, maaf menganggu. Akak nk tanya bagaimana kalau nk menjadi pengedar? Dan akak ingin mencuba produk ini untuk anak akak kerana tahun ini dia akan menduduki UPSR. Harap-harap akak tidak terlambat untuk mencubanya. Terima kasih.

    Reply

    • Posted by fyzul on April 22, 2010 at 12:03 PM

      Wslm Puan Juliana..
      Untuk menjadi pengedar ada belian minimum dan beberapa syarat lagi. Akk boleh check email akk, saya send kan syarat2 tersebut. (Saya tak dapat send email kepada akk..Alamat email salah katanya..Mohon akk hubungi atau sms saya terus untuk ketahui syarat2 tersebut)
      Kepada pelajar yang bakal menduduki UPSR/PMR/SPM tahun ini, isnyaALLAH masih sempat tawakkal mencuba produk ini. Pelajar2 universiti juga boleh mengamalkan produk ini..Produk ini bukan sahaja untuk pelajar yang bakal amik exam jer, yang masih kecil atau pelajar tahun2 lain pun boleh menggunakannya akk..=)

      Reply

  40. Posted by salmah on March 28, 2010 at 4:00 PM

    assalammualaikum, kak minat nak beli ubat ni tapi anak susah nak makan dah bermacam jenis ubat dah kak beli dia orang tak mau makan.sebab anak malas belajar .

    Reply

    • Posted by fyzul on March 28, 2010 at 4:08 PM

      Wslm puan salmah,

      Saya mmg menyokong untuk akk beli produk ini. Namun nasihat saya akk kena pastikan anak2 akak makan produk ini setiap hari. Kalo tidak pelaburan akk tidak berbaloi. Perubahan yang di harapkan agak tipis sekiranya sukar nak makan..
      Tetapi kelainan produk ini, ia tidak pahit atau masam. Rasanya manis kerana ditambah glucose untuk menarik budak2 suka mengambil produk ini tanpa dipaksa.
      Akk boleh mencuba produk ini dan perlu tegas pada peringkat awal. InsyaAllah setelah mengambil produk ini setiap hari, emosi dan IQ mereka akan bertambah matang dan akan mengambil produk ini tanpa dipaksa..insyaAllah..Semoga masalah anak2 akk dapat diatasi setelah menggunakan produk ini..

      Reply

      • Posted by shimaradzi76@yahoo.com on November 9, 2012 at 1:36 PM

        salam saya berminat dgn produk ini kerana sblm ni sya ada mengamalkn anak sya mkn dan terus menjadi agen di kawasan sya.sya mengambl dri seorg kwn.kena ambil 20 btol.tapi sya nk tahu kalau nk jadi agen terus brpa modalnya…sya nk tahu jika disini lebih murah modalnya..

        Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 41 other followers

%d bloggers like this: