Aku terpaksa buang kau jauh-jauh..

(Nah! Selamat tinggal..)

Dah beberapa minggu setting chatroll saya tak berfungsi.. Sebelum ini molek-molek aja..huhu.. Selepas saya update tambah list pengedar mindatif plus, terus chatroll merajuk..Bila jadi macam tu susah la rakan2 nak berchat..

Di sebabkan settingnya tak boleh pakai, saya terpaksa buang chat box saya nie mulai malam ini.. Maaf ya rakan-rakan..Daripada ada tapi tidak berfungsi, baik remove je kan?? Kena tunggu saya upgrade wordpress saya jadi sefthosted dulu baru boleh letak setting chat box yang lain rasanya..

Setting facebook juga sama..Tak keluar gambar, just nama jer..Tapi facebook tu tak apa lah.. Masih di kekalkan lagi.. Boleh la rakan2 yang ada facebook nak add saya nanti..

Itu ja nak habaq..See you next entri..hehehe..

2 responses to this post.

  1. boleh tanya… cam mana cara nak remove chartroll tu…. saya pun nak buang juga tapi tak boleh ler… boleh tolong ajarkan… tima kasih

    Reply

    • Kamu pakai blogspot ya?

      Pergi ke dashboard, pastu pilih design.. Kat situ dia edit layout. Boleh remove chatroll kat situ..Pilih la gajet text/htlm yang ada kod chatroll tu.. Tekan edit dan remove..itu ja..=)

      Harap dapat membantu kamu..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: