Kenangan Terindah..

Cepat masa berlalu..Akhirnya sudah berlalu 4 tahun di UTM Skudai. Pantas je rasa masa berlalu.. Ketika mula-mula masuk UTM 4 tahun lepas, terasa tak sabar nak habiskan pengajian. Nak dapat kerja..hehe.. Tapi bila dah habis, rindu kenangan di sana.

Aish..asal tetiba emosi pula aku kali nie..? hahaha..

Gara-gara tengok gambar-gambar aku di facebook la nie.. Teringat pula aktiviti di UTM dulu..huhu..

(nie gambar tahun 1: pertandingan perbarisan, wakil kolej KTDI.hehe..)

Ini antara gambar kenangan yang ada dalam fb saya..Actually banyak lagi gambar menarik, tapi bukan dalam fb..hehe..

Aktiviti Hot 1: 2 hari 1 malam di Batu layar..

(Barisan chemical engineer..insyaAllah..Batch aku..)

(Pagi tu sempat lagi terjun laut mandi..haha..Aku, apez and yusuf..)

Aktiviti Hot 2: Desaru berempat..

Program on the spot..Aku tak ingat tarikhnya, tapi tengah hari tu, kamal tetiba ajak ke Desaru, apa lagi aku, apiz, usop pun layan jer..terus siap2 pergi..haha..Bertolak petang dalam pukul 3 lebih ke desaru..Sempat snap banyak juga gambar..tapi nie ja yang ada dalam fb aku..hehe..


(Baru sampai kat Desaru..hahaha..Ambil gambar dulu..kenangan2..)

(Dah puas mandi.. Buat kubur pula..haha..dua orang mamat nie baca doa selamat kot..ki3..)

Aktiviti Hot 3: Dinner Final Year..


(Masing-masing dengan gaya tersendiri..haha..)

(Last b4 balik..)

Aktiviti Hot 4: Mandi-manda Air Terjun Pulai..

Program lepas habis final presentation hari tu..Pergi dua buah kereta..Nie gambar waktu mandi ja..

(Mandi + BBQ..Masyuk..hehe..Thanks Guys..)

(Yusuf kena lambung..haha..)

Rindu bila teringat aktiviti-aktiviti nie.. Bukan selalu dapat bersama..Mandi-manda, bergambar sekitar UTM, karaoke, bowling dan macam-macam lagi..haha..

Kini semuanya menjadi kenangan terindah..

Semoga berjumpa kalian semua semasa grad nanti..insyaAllah..

Akhir kata..

Ikhlas: MindatifPLUS (MP)

13 responses to this post.

  1. junior UTM rupanya kamu ni..
    saya grad UTM gak 2008..

    Reply

  2. memang best kalau tengok gambar2 lama yang ada kenangan manis🙂

    salam ziarah dari Geng Blogger🙂

    Reply

    • Posted by fyzul on May 18, 2010 at 7:48 PM

      Serol: masa tukn, apiz ajak macam jadi tak jadi jer..hehe..itu la, bila agaknya dapat kuar karaoke lagi..
      Azrul: Terima kasih melawat blog nie..Baru ja jadi Geng Blooger..hehe..Sblm nie ingatkan Geng Blogger untuk domain blogspot je, tak usha la buka..hehehe..Memang best masuk komuniti Geng Blogger..Boleh search macam2 share korang..=)

      Reply

  3. aku jeles yg korang pergi desaru 4 org tu..leh lak aku tak pergi..hehe..

    kenangan macam ni mmg tak leh lupa joe, biarpun sampai tua..bila lagi la dpt nk gather2 cam ni lepas ni kan..

    Reply

  4. memang sedih kalau tinggalkan kawan2 zaman sekolah kolej dulu… aku dlu sangat kamcing ngn budak2 kolejj… tapi bila dah keje skng, susah nak dapat member rapat.

    Reply

    • Posted by fyzul on May 18, 2010 at 4:16 PM

      perpisahan memang itu tidak dapat di elak..masing2 ada kerjaya yang menanti..tp kenangan sewaktu bersama tu yang paling berharga..

      Reply

  5. mesti sedih nk tinggal kawan2 kan..dah 4 tahun kat utm..

    salam ziarah dari junior skk..hehe🙂

    Reply

    • Posted by fyzul on May 18, 2010 at 4:03 PM

      Selamat Datang..he..
      rindu kenangan buat nakal sama2 masa kat UTM dengan kawan..haha..
      tQ komen and lawat blog nie..=)

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: