RM2.00 Mengerat Silaturrahim

perpisahan tidak memutuskan persahabatan..

Baru-baru ini, boleh saya dikatakan setiap hari Celcom komited mempromosikan servicenya dengan menghantar sms kepada pengguna setia mereka seperti saya.🙂

Promosi yang terhangat sekarang ialah dengan hanya membayar sebanyak RM2.00 kita boleh call dan sms kesemua no celcom sepanjang hari. Memang best promosi ini.  Remaja yang “kaki gayut”  24 jam, memang gembira dengan promosi ini. hehe..

Saya pula tak terfikir nak gunakannya sehingga hari ini. Kerana terasa bosan dirumah, akhirnya aktivekan RM2.00.

Bila dah aktivekan tak tahu nak call sapa lagi selain family. Dalam handset mesti ada phonebook kan.. Apa lagi, tangan terus menekan mencari list kawan-kawan.

Eratkan Silatulrahim

Kesempatan ini sangat baik digunakan untuk menelefon kawan-kawan lama. Almaklumlah bila dah lama tak dengar cerita, peluang ini sangat berguna untuk bertanya khabar kawan-kawan lama. Tapi tak semua kawan sempat call. Penat juga bercakap lama-lama. Telinga pun kepanasan.hehehe..

Peluang seperti ini bukan selalu dapat, apa salahnya kita menggunakan peluang ini untuk call saudara atau rakan-rakan karib kita bertanya khabar. Secara tidak langsung mengeratkan silatulrahim antara kita dan rakan-rakan..

Thanks Celcom memberi service ini kepada kami..🙂

p/s: Kawan-kawan yang saya tak call lagi tu, kamu pun boleh call saya..hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: