Lambatnya esok….

Esok hari Jumaat..

Penghulu segala hari..

Hari yang penuh berkat..

Dan esok juga seperti biasa perlu bekerja..πŸ™‚

Cuma yang tak sabarnya…

1. Dah nak hujung bulan.. Gaji masuk!! hehehe..

2. Nak balik kampung!!! Yepieeeee… hehe…

Dah lama 2 bulan lebih tak balik rumah jumpa family.. Rindunya.. huhu..

Macam-macam nak tengok kat rumah..

1. Ayam-ayam kampung beranak pinak tak..haha..

2. Ikan-ikan gapi dah banyak mana agaknya.. Mama bagi tahu dah beranak pinak dah dalam kolam tu..hehe..

3. Musim buah apa ye sekarang kat rumah…?? Hurmm…

4. Projek yang terbengkalai sejak mula kerja 5 bulan yang lalu..huhu..

Apa-apa pun tak sabar nak jumpa my family!!!πŸ™‚

p/s: Kepada rakan-rakan..Sorry dah lama tak update blog ini. Macam-macam nak share tapi belum kesampaian. InsyaAllah sampai waktunya akan di share disini..πŸ™‚ Adios..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: