11.11.11 sangat bermakna….

Assalamualaikum wbt semua…

Hari sudah 13.11.11…

Tarikh 11.11.11 dah berlalu 2 hari lepas.. hehe..

Sudah pasti ramai yang menjadikan tarikh yang sangat cantik tersebut sebagai detik-detik yang manis dalam hidup seperti majlis pertunangan, pernikahan, dan lain-lain lagi..πŸ™‚

Dan setiap orang ada reason tersendiri memilih tarikh tersebut..

Tahun ini sangat istimewa bagi saya pada tarikh tersebut kerana…

1. 11.11.11 jatuh pada hari Jumaat (Penghulu segala hari)

2. 11.11.11 menandakan sudah genap 1 tahun saya bekerja..πŸ™‚ hehe..

Itu sahaja yang istimewa mahu dikongsikan bersama disini..

Apa detik manis yang berlaku pada anda pada tarikh tersebut??

Boleh sharekan disini..πŸ™‚

2 responses to this post.

  1. tarikh tu saya abadikan dengan membuat blog..nah sekarang saya sudah menjadi blogger tegar…huhuhuh…but i likeeeeee

    Reply

    • @Maya: That’s a good starting.. Hehe.. Before start bekerja aktive juga update blog, tapi bila start bekerja, terbantut nak update blog..hehe..Macam-macam rasa nak tulis tapi tak tertaip..hehe.. bdw welcome to the blogger family..hehe

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: