About Me

Assalamulaikum dan salam sejahtera..

Selamat datang ke blog wakseman.wordpress.com ini. Nama blog ini hanyalah samaran sahaja agar mudah di sebut dan diingat pembaca insyaAllah.

Blog ini merupakan blog persendirian dan bukan blog rasmi syarikat pengedar produk Mindatif Plus. Sehubungan dengan itu, maklumat eksekutif pemasaran, stokis, dan agen-agen jualan syarikat yang lain tidak dapat di sertakan dalam blog ini.

Nama diberi Mohd Hafizul Bin Halim, anak kedua dari 5 adik beradik. Berasal dari Kuantan Pahang. Status sekarang masih menuntut di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor dalam jurusan Kejuruteraan Kimia. Alhamdulillah saya baru habiskan pengajian last semester saya di UTM  22 April yang lalu.. Sekarang berada di Kuantan sementara menunggu panggilan kerja.🙂 InsyaAllah akan grad pada bulan 9 tahun ini.

Mengapa blog ini di adakan..

Pada asalnya ingin mencuba bagaimana merasa mempunyai blog. Kemudian, saya terfikir apa salahnya saya manfaatkan blog saya ini dengan mempromosikan produk Mindatif Plus supaya umum lebih mengenali produk ini. Wakil-wakil jualan syarikat yang lain membuat jualan secara ke sekolah-sekolah. Saya ingin mencuba membuat jualan menerusi online kerana pasaran online semakin meluas dan memandangkan kekangan masa untuk bergerak ke merata tempat mempromosikan produk ini.

Semoga blog ini dapat memberikan info produk kepada semua pelawat blog ini. Disamping beberapa artikel untuk muhasabah diri yang akan saya cuba tampilkan sebagai perkongsian disini selain info produk dan promosi produk disini.

Semoga semua pelawat blog ini berpuas hati dengan info disini. Tinggalkan komen anda sebagai kenagan disini..

Sekian.

Ikhlas dari,

Mohd Hafizul Halim

22 responses to this post.

  1. Posted by zainal on July 1, 2012 at 7:54 PM

    Salam ada jual prodak ini lagi ke sekarang berapa harganya tak nampak update

    Reply

  2. Hi, Kabare….podho waras kabeh yooooo

    Reply

  3. Posted by Salmiza mat Noh on January 14, 2012 at 12:42 PM

    Assalam..saya keliru la ngan satu lagi produk namanya Mindatif plus gak..tapikeluaran Madunia..tak sama kan mindatif plus yg ni kan?

    Reply

    • Kak Miza: Wslm.. Mindatif Plus keluaran Madunia hari ini tidak sama dengan Produk Asli Mindatif Plus Dr Tajuddin Baba yang saya jual. Alasannya dulu pertama kali memperkenalkan produk mindatif plus, Dr Tajuddin berkerjasama dengan Madunia. Namun kini Mindatif Plus 100% dibawah syarikat Dr Tajuddin sendiri dan formulasi produk tidak sama antara dua syarikat.

      Reply

  4. Posted by muhammad hafiz on March 13, 2011 at 1:35 PM

    assalamualikum…abg saya nk tanya cmne nk jadi jurutera???nk amalkn per???

    Reply

    • Waalaikumussalam.. Haiz nak jadi jurutera yer?🙂 Yang penting kena ada semangat nak belajar. Minat subjek matematik dan sains.. Umur berapa nie?

      Reply

  5. salam..
    ha…dh jmpa pn..
    slama ni yg ku cri2..
    skenye hati ini..😛
    tq..tq..:)

    Reply

  6. Askm. Mai joint saya buat sales produk online atau share ide, Ni no hp sy. : amin 0125073007.

    Reply

  7. salam joe..mcm ne bisnes..nmpk mcm makin baek..bla nak kongsi ilmu nie

    joseph

    Reply

  8. Salam Joe..

    Bisnes makin maju nampak..bla lagi nak kongsi ilmu nie

    Joseph

    Reply

  9. salam ziarah..
    teruskan usaha anda..
    bagus berniaga secara online ni..

    thanks puji baby akak di blog akak ye..^_^

    Reply

  10. Posted by Sayyidah on May 12, 2010 at 12:09 AM

    Salam,

    Maaf, jika ydak menjadi slh, blh brkenalan?
    Awak ade fb kn? Blh saya ‘add as friend’?
    Saje je.. krn fb lbih aktif kn?
    Bagaimana saya nak cari?
    Klw nak add saya trus pn blh jugak..cari sja guna emel saya tu…

    Terima Kasih🙂

    Reply

    • Posted by fyzul on May 12, 2010 at 12:14 AM

      fb saya di side tepi blog saya nie..nama hafizul halim..add la..xda masalah tmbh kenalan dr brunei pula..:)

      Reply

  11. salam…
    hye…
    ley knln gak..
    he3
    cmne smp ley promot kt fb erk?
    maju t0l pniagaan…
    nk tny..pe bza product ni ngn examo?n ape kaitanya ngn homeopati?

    Reply

    • Posted by fyzul on February 17, 2010 at 1:30 AM

      salam kenalan angahdin..=)
      fb salah satu medium wajib untuk semua internet marketer promosi produk..hehehe..
      Examo dan mindatif plus produk homeopati..
      Beza dari segi harga, khasiat produk dan tempoh perubahan..
      Examo juga produk bagus, terserah kepada individu nak guna yang mana..=)

      Reply

  12. haha. mesti lah pandai. dah nak grad dah lepas ni🙂

    Reply

    • Posted by fyzul on January 28, 2010 at 3:35 PM

      Suka dia ea dah nk grad..hehee..sama la ngan aku juga..ki3.. insyaALLAH..:)
      Wah aktive juga ko menulis, da byk artikel aku tgk kat blog ko..
      Aku nk menulis x pandai..hehe..

      Reply

  13. Hi, boleh berkenalan?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: